Portal for

Op zoek naar respondenten voor onderzoek

In het kader van hun bachelorpaper of masterthesis zijn jouw medestudenten op zoek naar respondenten voor hun onderzoek. Help jij hen door de vragenlijsten in te vullen?

Enquête: consumentengedrag van een pakjesautomaat

Student Bedrijfskunde Bart De Maere onderzoekt voor zijn thesis de ecologische en economische impact van een pakjesautomaat t.o.v. de traditionele thuislevering.

Door de korte enquête van 7 vragen (max. 2 minuten) in te vullen, maak je kans op een bioscoopticket van Kinepolis.

Vul de vragenlijst in.

Masterproef Cultuurparticipatie

Maura Ceulemans onderzoekt in het kader van haar masterproef binnen de vakgroep Psychologie en Educatiewetenschappen cultuurparticipatie van studenten. Haar online survey bevat 15 vragen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten en wordt erg gewaardeerd. Je antwoorden zullen gebruikt worden in het kader van haar masterproef en worden volledig vertrouwelijk behandeld.

Online survey >>>

Marktonderzoek - H2O4nature®

Enkele masterstudenten (Master of Science in het Management en Beleid van Gezondheidszorg) aan de UGent werken een businessplan uit waarbij ze gezonde dranken willen aanbieden op een milieuvriendelijke wijze. Dit aan de hand van een automaat die water met verschillende smaken aanbiedt om een herbruikbare drinkfles te vullen en of een nieuwe herbruikbare drinkfles aan te kopen.  

Om na te gaan waar de noden liggen bij studenten en personeel verbonden aan universiteiten en hogescholen voeren zij een marktonderzoek uit.

Vul de vragenlijst in.