logo
Portal for

Op zoek naar respondenten voor onderzoek

In het kader van hun bachelorpaper of masterthesis zijn jouw medestudenten op zoek naar respondenten voor hun onderzoek. Help jij hen door de vragenlijsten in te vullen?

Onderzoek Snapchataccount 'Gentstudent'

Celie is masterstudente criminologie aan de Universiteit Gent. In het kader van haar masterproef doet zij een onderzoek naar het Snapchataccount 'Gentstudent'

De enquête duurt maximaal 6 minuten.

Naar de enquête >>>

Survey duurzaamheid bij studenten

Beste,

Ik ben Malu Baert, studente derde bachelor Agogische wetenschappen.

Dit semester volg ik het vak 'Management for Educational Change' (onder leiding van Prof. Dr.  Lombaerts). In kader hiervan moeten we in groepen op zoek gaan naar een innovatieve verandering op de campus zodat  de studenten iets kunnen bijleren. Samen met vijf andere studenten hebben we ervoor gekozen een innovatie door te voeren die het ecologisch bewustzijn zou moeten verhogen bij de studenten. We willen Ecosia als standaardbrowser instellen op alle computers op de campus. Deze actie zouden we willen omkaderen waardoor studenten worden uitgedaagd ecologischer te leven.

Om te peilen naar hoe ecologisch geëngageerd studenten zijn hebben we een korte vragenlijst gemaakt:
https://docs.google.com/forms/d/17V4ObWtjVybYozs2pxEUyBrtW0QRW1PIoStbbZx...

Rug- of nekpijn en slaapproblemen?! Deelnemers gezocht!

Heb je last van rug- of nekpijn in combinatie met slaapproblemen? Of ken je iemand met deze problematiek? Voor een grootschalige wetenschappelijke studie van de Universiteit Gent en Vrije Universiteit Brussel zijn wij nog op zoek naar deelnemers.

Doel studie
Binnen deze studie zullen we onderzoeken wat, naast de conservatieve therapie, de toegevoegde waarde is van het verbeteren van de slaap op de pijnklachten.

Wat?

De aangeboden behandeling bestaat uit kinesitherapie (educatie en oefentherapie). Voor het starten en na het beëindigen van de behandeling zullen we enkele testen afnemen waaronder een (thuis)slaapanalyse en een vragenlijst.

Gratis

De aangeboden behandeling en onderzoek in het kader van deze studie zijn kosteloos.

Waar en wanneer?

Deze behandeling gaat door in UZ Gent of UZ Brussel (te Jette) volgens de keuze van de deelnemer. Daarnaast worden de behandelsessies ingepland in functie van de mogelijkheid van de deelnemer.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerden kunnen zich anoniem en vrijblijvend aanmelden via slaapenpijn@vub.be met de vermelding van naam en gsm-nummer. De rekrutering loopt nog tot eind 2019. Indien je later in het jaar pas kan starten vanwege omstandigheden, kan je dit melden bij je aanmelding. Ook voor verdere toelichting en informatie kan je een mailtje sturen naar slaapenpijn@vub.be.