logo
Portal for

Lees meer over de verkozenen en opvolger voor de Faculteit Ingenieurswetenschappen in de volgende tabs.

Mohamed Boussabat

"Doet ne keer zot en stem op een Limburger!"

Actiepunten

Ik wil mij graag focussen op volgende vlakken:

  • Studieplanning ( invulling weekrooster vb: WPO's van 4uren opsplitsen over 2 sessies van 2 uren, vrije namiddagen of dagen op VUB-evenementen zoals kick-off etc.)
  • Verandering van kotenbeleid
  • Verandering/uitbreiding aanbod broodjes VUB-resto
  • Pauzeerruimte met pingpongtafel, tafelvoetbal etc. .
  • En nog veel meer ...

Kortom ik wil jouw universiteitsleven een stuk gemakkelijker en aangenamer maken!

Liesl De Pauw

"De VUB is een plaats voor iedereen!"

Actiepunten

Ik zie het echt zitten om het reilen en zeilen op de VUB beter te leren kennen en te ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om van deze universiteit een betere plaats te maken en vernieuwingen door te voeren. Ik sta paraat om naar jullie te luisteren en iets te doen aan de klachten die er zijn. Ik hoop dat ik deze kans krijg!

Viktor Lox

"Investeren in studeren, universiteit van kwaliteit!"

Actiepunten

Ik vind dat kwaliteitsvol onderwijs een basisrecht is voor elk mens. Daarom moet het onderwijs zo toegankelijk mogelijk zijn.Geen verhoging van het inschrijvingsgeld of strengere toelatingsproeven, wel betere ondersteuning en begeleiding doorheen het volledige studietraject! Ik wil inzetten op meer participatie, waaronder middelen die de studenten inspraak geven in belangrijke beslissingen. Tenslotte vind ik ook dat er niet verder op het onderwijs bespaard moet worden, integendeel, er moet meer worden geïnvesteerd zodat we allemaal van een kwaliteitsvol onderwijs kunnen genieten.