logo
Portal for

Aanbod studiebegeleiders LW

Binnen de faculteit Letteren en Wijsbegeerte kan je voor verschillende topics studiebegeleiding aanvragen. Je kan daarvoor gemakkelijk een (online) afspraak inboeken via één van de buttons lager op deze pagina of contact opnemen via e-mail.

Studiemethode en planning


Tips over o.a. lesmateriaal structureren en samenvatten, notities nemen, een planning opstellen

Bachelor- of masterproef


Hulp bij het opstellen van een onderzoeksplanning en individuele feedback op drafts (academisch schrijven, refereren en plagiaat vermijden)

Examens


Tips over o.a. de aanpak van verschillende soorten examens, de voorbereiding op examens (planning) en het afleggen van examens

Studenten Taal- en Letterkunde / Toegepaste Taalkunde


Febe Vandersteene

Maak een afspraak

Studenten Geschiedenis / Kunstwetenschappen & Archeologie / Wijsbegeerte & Moraalwetenschappen


Fleur Van Bocxlaer

Maak een afspraak

Studiebegeleiders versus studietrajectbegeleiders

Voor vragen over je individueel studietraject (inschrijvingsvoorwaarden, keuzevakken, leerkrediet, opleidingen combineren, studievoortgang, vrijstellingsprocedure), moet je niet bij de studiebegeleiders, maar bij de studieTRAJECTbegeleiders van onze faculteit zijn. Bekijk vooraf zeker hun pagina om na te gaan of het antwoord op jouw vraag niet online te vinden is. 

Goed om te weten

Ook de informatie op onderstaande pagina's kan je vaak op weg helpen. Heb je nadien nog een vraag? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar studiebegeleiderslw@vub.be of een afspraak te boeken.

Heb je een andere vraag of soort begeleiding nodig?

Eén adres: Contactpunt