logo
Portal for

Vanaf academiejaar 2018-2019 startte een grondige hervorming voor de opleiding Rechten. Deze hervorming gebeurt in twee fases. In academiejaar 2019-2020 wijzigen de verkorte trajecten, de tweede en derde bachelor en de master rechten.

Via deze pagina's krijg je meer informatie over de overgangsmaatregelen. Indien je nog niet gestart bent aan de opleiding rechten dan kan je voor meer informatie terecht op deze pagina.

  Jouw programma werd in de selfservice studenten aangepast in academiejaar 2018-2019 conform de vastgelegde overgangsmaatregelen. Je kan in de selfservice studenten (bij studievereisten) dus nagaan welke opleidingsonderdelen je nog dient op te nemen.

  Hoe doe je dit?

  • Kijk op deze pagina bij 'Stap 10: Controleer je vakken (de laatste stap)'. 'Stap 10' staat in het midden van de pagina.

  Je kan je zelf registreren voor de opleidingsonderdelen die je wil opnemen.

  Heb je hier nog vragen bij? Vul dan dit formulier in.

  De studietrajectbegeleiding contacteert je met meer informatie.

  ! Vragen over de programmawijzigingen worden via een andere weg niet beantwoord.

  Jouw programma werd in de selfservice studenten aangepast tijdens academiejaar 2018-2019. De overgangsmaatregelen zijn toegepast op basis van de opleidingsonderdelen die je reeds hebt opgenomen. Voor de opleidingsonderdelen waarop je niet geslaagd bent, dien je zelf nog na te gaan welke wijzigingen er zijn. Bekijk hiervoor onderstaande formulieren.

  De opleidingsonderdelen waarop je nog niet geslaagd bent en die wijzigen, zal je niet zelf kunnen registreren. Geef via dit formulier aan welke opleidingsonderdelen je zal opnemen in academiejaar 2019-2020.

  De studietrajectbegeleiding kijkt jouw programma na en zal je hierover contacteren. Bij vragen gebruik je ook dit formulier.

  ! Vragen over de programmawijzigingen worden via een andere weg niet beantwoord.

  Je staat aan het stuur van jouw studietraject. Je beslist zelf wanneer je welke opleidingsonderdelen opneemt en bent verantwoordelijk voor jouw vakkenregistratie. Op basis van de informatie in jouw selfservice studenten en de informatie die je op deze pagina kan vinden, is het voor jou mogelijk om na te gaan hoe jouw programma eruit ziet conform de programmawijziging.

  Uiteraard is de studietrajectbegeleiding er om jou te helpen!

  Wil je dat we een blik werpen op jouw opgestelde traject? Wil je jouw persoonlijke situatie bespreken? Heb je vragen in verband met jouw studietraject? Contacteer ons dan zeker. Je kan een afspraak maken van zodra je het formulier hieronder hebt ingevuld.

  • dit formulier voor studenten die op alle opleidingsonderdelen in 2018-2019 geslaagd zijn
  • dit formulier voor studenten die niet op alle opleidingsonderdelen in 2018-2019 geslaagd zijn