logo
Portal for

U bent hier

News about Studiebegeleiding

 • We bleven allemaal hopen, familie en vrienden, studenten en personeel van de Vrije Universiteit Brussel, dat alles toch nog goed zou komen. Het mocht niet zijn: zondag kwam het bericht dat het lichaam van Frederik Vanclooster, masterstudent computerwetenschappen, is teruggevonden.

   

 • Altijd al willen massablokken in Bozar, het Muntpunt of bij een grote bank? Dat kan! BRIK organiseert van 16 december 2019 tot 31 januari 2020 Study Spaces op verschillende unieke locaties in Brussel. 

  Bekijk de studeerplekjes >>>

  Check updates en leuke extra's >>>

 • Beste student
   
  We willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan een welzijnsbevraging. In deze bevraging peilen we naar jouw welzijn als student aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). De resultaten uit deze bevraging zullen gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden (wetenschappelijke publicaties) én voor het opstellen van beleidsvoorstellen.

 • De dienst Studiebegeleiding heeft aan het einde van het jaar haar beste wensen klaar. Ze steekt alle studenten een hart onder de riem en verwarmt jullie blokruimtes met goede moed en uiterst bruikbare tips.

 • Wil je graag samen studeren met je studiegenoten? Maak dan gebruik van de studieruimtes!

   

  Van 14 december 2019 tot en met 31 januari 2020 richt de Studiebegeleiding extra studieruimtes in op de campussen in Jette en Etterbeek.

  Bekijk de beschikbaarheid van de blokruimtes >>>

 • Vanuit de VUB vinden we het belangrijk dat elke student zich goed voelt en zijn we steeds op zoek naar manieren om studenten sterker te maken voor de uitdagingen binnen de studies en in het leven.

  We willen daarom alle studenten graag uitnodigen om deel te nemen aan een welzijnsbevraging. Alle studenten ontvangen deze bevraging via e-mail vanaf maandag 25 november en hebben de mogelijkheid om deze in te vullen tot en met vrijdag 13 december.

 • Vielen de resultaten van je proefexamens tegen? Heb je twijfels over je studiekeuze? Voel je je (nog) niet goed aan de universiteit? Blijf er niet mee zitten, kom langs en praat erover.