logo
Portal for

U bent hier

News about Sport

 • Ook dit academiejaar kun je als VUB-student op skivakantie tijdens de lesvrije week van 31 januari tot 9 februari 2020.

  Of je nu een expert bent die op zoek gaat naar de steilste zwarte pistes of net een beginner die deze fantastische sport graag onder de knie krijgt op een mooie blauwe piste, een VUB skireis is zeker de moeite waard. Je smeedt er nieuwe vriendschappen, komt misschien wel een fantastisch nieuw lief tegen en feest er als de beesten met de verenigingen! 

 • Voor de zomer konden we al melden dat het veldritpeloton komende winter opnieuw afzakt naar onze campus. Op zondag 5 januari 2020 vindt de tweede Brussels Universities Cyclocross plaats, de voorlaatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee. Wat kan je zoal verwachten? En… hoe win je  tickets voor de Koppenbergcross? 

 • Ook tijdens de aankomende blok- & examenperiode organiseert de VUB sportdienst ism Infopunt sportieve & gratis ontspanningsmogelijkheden voor studenten.

   

  Met je sportknipkaart kan je vanaf 27/05/2019 deelnemen aan onderstaande sportactiviteiten, die doorgaan in het VUB sportcomplex:

  Maandag:
  Badminton - 17 - 19 uur
  Basketbal: 17 - 19 uur

 • De VUB biedt heel wat mogelijkheiden en faciliteiten om aan je conditie te werken. Een zware work-out of gewoon dolle pret, je vindt zeker jouw gading in het aanbod.

 • Onze studenten hebben de VUB-kleuren in ere gehouden tijdens de Studentenkampioenschappen. Bedankt voor jullie inzet, toppers!

 • Update academiejaar 2018/2019
  De sportkaart kost €8 en is geldig voor vijf jaar. Deze gepersonaliseerde magneetkaart geeft je toegang tot de sportfaciliteiten en kan in enkele minuten worden aangemaakt op één van de sportinfopunten. Je kan ze ook online aanvragen en ontvangt ze dan twee weken later via de post.