logo
Portal for

U bent hier

News about Feest

 • CORONA VIRUS UPDATE VUB SPORT ‼️

  Ook de VUB volgt nauwgezet de richtlijnen van de overheid en wenst maximaal bij te dragen tot de vertraging van de verspreiding van het virus in Brussel, België, Europa en omstreken. Daarom heeft het crisisteam van de VUB beslist om vanaf maandag 16/3/2020 de activiteiten van de universiteit te reduceren tot deze die absoluut noodzakelijk zijn mbt onderwijs en onderzoek. Telewerk en teleonderwijs worden maximaal toegepast. Activiteiten waarbij meer dan 50 mensen in een gesloten ruimte zijn worden geannuleerd.

 • Ook dit academiejaar kun je als VUB-student op skivakantie tijdens de lesvrije week van 31 januari tot 9 februari 2020.

  Of je nu een expert bent die op zoek gaat naar de steilste zwarte pistes of net een beginner die deze fantastische sport graag onder de knie krijgt op een mooie blauwe piste, een VUB skireis is zeker de moeite waard. Je smeedt er nieuwe vriendschappen, komt misschien wel een fantastisch nieuw lief tegen en feest er als de beesten met de verenigingen! 

 • Op vrijdag 11 oktober organiseert de Onderzoeksalliantie Stadsgeschiedenis van de VUB en de UGent een interessante workshop over ambachten en stedelijke economieën in de Zuidelijke Nederlanden (12e-19e eeuw) in het Vleeshuis naast het Yper Museum in Ieper. De keynote-lezing zal verzorgd worden door Martha Howell (Columbia, NY).

 • WAT & WANNEER?

  1ste week paasvakantie - 6 t/m 10 april 2020

  "SPORT & SPLASH": Elke dag wordt de zwemkledij aangetrokken zodat de kids zich kunnen verdiepen in de zwemwereld, maar ook andere (water)-sporttakken komen aan bod. De rode draad is watergewenning en/of het verbeteren van de traditionele zwemtechnieken. Maar ze ontdekken ook dat zwemmen de basis is voor oa reddendn zwemmen, waterpolo, duiken, kayak... En dat allemaal in combinatie met omnisport, spel en avontuur.

  Prijs: 145 € (15 € korting voor kinderen van VUB personeel).
   

 • Op Student Events VUB bundelen we alle evenementen van studenten voor studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Het kan hier gaan over feestjes, debatten en andere ludieke activiteiten. Ckeck dus zeker onze Facebookpagina als je op zoek bent naar een leuke activiteit of een interessant initiatief.

  Organiseer jij een evenement voor studenten en zoek je nog een promotiekanaal? Stuur dan een privébericht naar Student Events VUB en vraag ons om jouw event te delen op onze pagina.