logo
Portal for

U bent hier

News about Feest

 • Ook dit academiejaar kun je als VUB-student op skivakantie tijdens de lesvrije week van 1 tot 10 februari 2019.

  Of je nu een expert bent die op zoek gaat naar de steilste zwarte pistes of net een beginner die deze fantastische sport graag onder de knie krijgt op een mooie blauwe piste, een VUB skireis is zeker de moeite waard. Je smeedt er nieuwe vriendschappen, komt misschien wel een fantastisch nieuw lief tegen en feest er als de beesten met de verenigingen! 

 • Op Student Events VUB bundelen we alle evenementen van studenten voor studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Het kan hier gaan over feestjes, debatten en andere ludieke activiteiten. Ckeck dus zeker onze Facebookpagina als je op zoek bent naar een leuke activiteit of een interessant initiatief.

  Organiseer jij een evenement voor studenten en zoek je nog een promotiekanaal? Stuur dan een privébericht naar Student Events VUB en vraag ons om jouw event te delen op onze pagina.

 • Zit de slimste studierichting van Vlaanderen op onze universiteit? Zijn jullie de homines universales onder de Vlaamse studenten?

  Ga de uitdaging aan en verdedig de VUB-kleuren in de Campus Cup, de nieuwe prestigieuze quiz van Canvas enkel voor studenten van Vlaamse universiteiten en hogescholen. Eén studierichting, uit één hogeschool of universiteit, zal het ultieme tv-examen winnen en mag zich een jaar lang winnaar van de Campus Cup noemen.

  Examinator van dienst is Otto-Jan Ham.