logo
Portal for

U bent hier

News about international

 • VUB International Relations Office lanceert een oproep tot internationaliseringsactiviteiten georganiseerd door VUB-studenten.

  Het doel is om studenten financiering te bieden voor het organiseren van evenementen in verband met internationalisering. Dit betekent evenementen die,

 • Global Minds 2020Het Global Minds Programme, ondersteund door VLIR-UOS, heeft als doel de capaciteit van de VUB op het gebied van kennis, wetenschappelijke benaderingen en technologieën te vergroten om de samenwerking met partners in het Zuiden (ontwikkelingslanden) te ondersteunen, te verbeteren en uit te

 • Go Abroad 2019.SBCOmwille van de Go Abroad Fair die plaatsvindt in het studiebegeleidingscentrum op donderdag 17 oktober 2019, van 09:00-17:00, zal je niet kunnen studeren daar, maar wel in de Loungebar 1050 er recht tegenover! 

  Kom zeker langs op de Go Abroad Fair om te ontdekken waar je naar toe kan voor studies, stages en vrijwilligerswerk tijdens of na je studies. Er zijn zelfs prijzen te winnen! 

 • Ooit afgevraagd hoe Tsjechisch en Hongaars klinken?

  Benieuwd of ze net zo moeilijk en lastig uit te spreken zijn als hoe ze geschreven zijn?

  Wil je in de volgende zinnen kunnen zeggen? “Strč prst skrz krk!” en "Fekete bikapata kopog a pepita patikaköveken”?

 • On behalf of the Ministry of Foreign Affairs, the Mexican Agency for International Development Cooperation (AMEXCID) invites foreign citizens who are interested in studying for a specialization, master’s degree or doctorate, conducting graduate or postdoctoral research, or taking part in an undergraduate or graduate-level academic mobility program, to participate in the 2019 Mexican Government Scholarship Program for International Students.

 • Research studenten (Master's niveau of hoger) kunnen appliceren op: https://www.be.emb-japan.go.jp/itpr_en/study_researchstudents_info.html

  Undergraduates kunnen hun aanvraag hier indienen:  https://www.be.emb-japan.go.jp/itpr_en/study_undergraduate_info.html

  Voor meer informatie, contacteer:

  Yuki IKOMA, Embassy of Japan, Belgium

 • Met het project CHanGe (Campaign for Sexual Health & Gender Equality) biedt het Universitair Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (UCOS) je de kans om een jaar lang te werken rond de thematiek van gendergelijkheid. Het hoogtepunt van dit projectjaar is een drieweekse belevingsstage in een ontwikkelingsland.