logo
Portal for

U bent hier

News about Front

 • Wil je graag samen studeren met je studiegenoten? Maak dan gebruik van de studieruimtes!

   

  Van 10 augustus 2019 tot en met 6 september 2019 richt de Studiebegeleiding extra studieruimtes in op de campussen in Jette en Etterbeek.

  Bekijk de beschikbaarheid van de blokruimtes >>>

 • Op donderdag 11 juli 2019 en donderdag 15 augustus 2019 is de VUB gesloten. Sommige diensten hebben ook aangepaste openingsuren tijdens de zomervakantie.

   

  Faculteitssecretariaten

  Openingsuren

 • De online lesroosters voor 2019-2020 zijn beschikbaar.

  Lesroosters wijzigen soms. Bekijk je lesrooster daarom regelmatig.

 • My Timetable is tijdelijk offline wegens een update van de applicatie.

  My Timetable zal terug beschikbaar zijn midden augustus 2019.

 • Zodra je puntenblad beschikbaar is in de Self Service Studenten ontvang je een e-mail op je VUB-account. In het onderstaande schema staat vanaf wanneer je deze e-mail kan verwachten.

  ! Een puntenblad komt alleen beschikbaar voor studenten die worden gedelibereerd. D.w.z. studenten die een studieprogramma volgen aan de VUB. Studenten die vakken volgen met een credit- of examencontract en gaststudenten kunnen enkel hun punten raadplegen.

   Faculteit - e-mail te verwachten vanaf

 • Beste student

  Als je naar aanleiding van de mededeling op VUBToday over de gezondheidstoestand van onze rector Caroline Pauwels behoefte hebt aan een gesprek, kan je als student terecht bij een studentenpsycholoog van Studiebegeleiding:

  VUB studentenpsycholoog  Rebecca Léonard en Naomi Beke 
  [T]  02 629 24 56 of 02 629 28 36

 • Ook tijdens de aankomende blok- & examenperiode organiseert de VUB sportdienst ism Infopunt sportieve & gratis ontspanningsmogelijkheden voor studenten.

   

  Met je sportknipkaart kan je vanaf 27/05/2019 deelnemen aan onderstaande sportactiviteiten, die doorgaan in het VUB sportcomplex:

  Maandag:
  Badminton - 17 - 19 uur
  Basketbal: 17 - 19 uur

 • Ben je volop bezig aan je bachelor-of masterscriptie? Schrijf je over (pop)muziek of het brede muzieklandschap? En studeer je aan een Vlaamse hogeschool of universiteit? Dan kan je tot 500 euro én eeuwige roem winnen met de Popthesisprijs van Poppunt. Het concrete onderwerp doet er niet toe, of je nu vanuit een juridische, wetenschappelijke, communicatieve, pedagogische… invalshoek schrijft. Alles is mogelijk!

 • De examens naderen en wij wensen jullie een vlekkeloos parcours toe. Dat begint bij weten wat jouw rechten en plichten zijn tijdens deze spannende periode. We lijsten de belangrijkste zaken uit het Onderwijs- en Examenreglement op zodat jij weet waar je voor staat. Ga zeker ook eens kijken op de speciale pagina over examens. Succes! 

 • Heb je de studietoelage nog niet aangevraagd voor dit academiejaar? Wacht hier niet langer mee, want 1 juni 2019 is de uiterste datum om een studietoelage voor academiejaar 2018-2019 aan te vragen. Heeft de afdeling Studietoelagen voor jou automatisch een dossier gestart? Dan moet je dit ook vervolledigen ten laatste op 1 juni 2019.

   

  Alle aanvragen en vooraf ingevulde formulieren die de afdeling Studietoelagen na 1 juni 2019 ontvangt, zijn te laat en worden niet meer behandeld.

Pagina's