logo
Portal for

U bent hier

News about Cultuur

 • Kinograph & JRSLM organiseren GRATIS filmavonden voor VUB-studenten (en aan een voordelig tarief van €6 voor andere studenten). De tweede film in de reeks vindt plaats op 13 november om 17u30Tabu: A Story of the South Seas van F.W. Murnau is verdeeld in twee hoofdstukken: Paradise en Paradise Lost. Het eerste hoofdstuk stelt het leven van twee geliefden op het South Seas Island voor. Wanneer het meisje verkozen wordt als heilige meid voor de goden, moet het koppel vluchten.

 • Vanaf januari gaat de keuken van BAR PILAR open, maar je kan er nu al terecht in de pop-up voor belegd biobrood, maaltijdsoep en een zoete heerlijkheid zoals bananenbrood. Het aanbod is huisgemaakt en waar mogelijk biologisch. Het wisselt naargelang aanbod en inspiratie. Er valt steeds iets nieuws te ontdekken en biedt mooie vooruitzichten op wat de keuken vanaf 2020 in petto heeft.

  De pop-up van BAR PILAR is open van dinsdag tot zaterdag tussen 12u en 18u. 

 • BILL is onze cultuurpartner. Zij zorgen niet alleen voor kortingen in binnen- en buitenland, maar geven je ook de beste cultuurtips. 

  Bekijk de allerlaatste BILL nieuwsbrief en kom meer te weten over hun aanbod.

 • Op Student Events VUB bundelen we alle evenementen van studenten voor studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Het kan hier gaan over feestjes, debatten en andere ludieke activiteiten. Ckeck dus zeker onze Facebookpagina als je op zoek bent naar een leuke activiteit of een interessant initiatief.

  Organiseer jij een evenement voor studenten en zoek je nog een promotiekanaal? Stuur dan een privébericht naar Student Events VUB en vraag ons om jouw event te delen op onze pagina.

 • BILL is onze cultuurpartner. Zij zorgen niet alleen voor kortingen in binnen- en buitenland, maar geven je ook de beste cultuurtips.

   

  Bekijk hun nieuwsbrief en kom meer te weten over hun aanbod.

 • Wil jij toevallig presenteren, fotograferen, redacteren, communiceren, of gewoon creatief zijn? Ja? Goh, dat treft!

  XL AIR – de studentenradio die uitzendt vanuit de kelders van het RITCS in hartje Brussel - is op zoek naar jong creatief talent om hun team te versterken.

  Interesse? Stuur dan een mailtje naar join@xlair.be

  Meer informatie op www.xlair.be