logo
Portal for

U bent hier

News about Cultuur

 • De lentevakantie is de ideale gelegenheid om in je boeken te duiken, maar ook ontspanning mag niet ontbreken de komende twee weken. We geven je alvast wat inspiratie met tien leuke Brusselse belevenissen.

 • BILL is onze cultuurpartner. Zij zorgen niet alleen voor kortingen in binnen- en buitenland, maar geven je ook de beste cultuurtips. 

  Bekijk de allerlaatste BILL nieuwsbrief en kom meer te weten over hun aanbod.

 • Op 20 november trok de VUB naar jaarlijkse gewoonte in groten getale naar hartje Brussel om stichter Sint-Verhaegen of Saint-Vé te vieren. Bedankt om er samen een topeditie van te maken! Herbeleef de geslaagde dag en kijk alvast mee uit naar volgend jaar.

   

   

 • Op Student Events VUB bundelen we alle evenementen van studenten voor studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Het kan hier gaan over feestjes, debatten en andere ludieke activiteiten. Ckeck dus zeker onze Facebookpagina als je op zoek bent naar een leuke activiteit of een interessant initiatief.

  Organiseer jij een evenement voor studenten en zoek je nog een promotiekanaal? Stuur dan een privébericht naar Student Events VUB en vraag ons om jouw event te delen op onze pagina.

 • BILL is onze cultuurpartner. Zij zorgen niet alleen voor kortingen in binnen- en buitenland, maar geven je ook de beste cultuurtips.

   

  Bekijk hun nieuwsbrief en kom meer te weten over hun aanbod.

 • Wil jij toevallig presenteren, fotograferen, redacteren, communiceren, of gewoon creatief zijn? Ja? Goh, dat treft!

  XL AIR – de studentenradio die uitzendt vanuit de kelders van het RITCS in hartje Brussel - is op zoek naar jong creatief talent om hun team te versterken.

  Interesse? Stuur dan een mailtje naar join@xlair.be

  Meer informatie op www.xlair.be