Afgestudeerd? Dit moet jij weten!

Afgestudeerd, wat nu?

Proficiat, je hebt je diploma behaald! Klaar voor je eerste job? Of wil je nog verderstuderen? We helpen je op weg!

Wanneer is mijn afstudeerceremonie?

De datum van je afstudeerceremonie vind je terug in het inschrijvingsformulier. Vergeet je niet in te schrijven!

Wat gebeurt er met mijn e-mailadres?

Goed om te weten. Je VUB e-mailadres blijft in principe nog een jaar geldig nadat je bent afgestudeerd. De andere Office programma's (zoals Word en Excel bvb) kan je niet meer gebruiken, deze licentie wordt afgesloten zodra je bent afgestudeerd.

Wil je je e-mailadres verwijderen nadat je bent afgestudeerd?

=>Via ICT Service portal
Log in in het ICT Service portal op vub.service-now.com met je @vub.be account (Voornaam.Achternaam@vub.be + VUB paswoord) en maak een ticket aan met het verzoek je VUB accounts te verwijderen.

=>Via het Office 365 portal
Log in in Office 365 op portal.office.com met je @vub.be account (Voornaam.Achternaam@vub.be + VUB paswoord) en stuur een e-mail naar helpdesk@vub.be met het verzoek je VUB accounts en e-mail adres te verwijderen.

Alumnipas

Via de VUB-alumniwerking blijf je op de hoogte van verschillende events van een gezellige reünie onder studiegenoten tot netwerkevenementen. Dankzij je alumnipas ontvang je ook een tal van voordelen. Vraag je alumnipas aan.