logo
Portal for

U bent hier

Academiejaar 2021-2022 start in code groen

Code groen

Wanneer de coronacijfers gunstig blijven evolueren, zal volgend academiejaar starten in code groen. Dit betekent dat wij naar een bezettingsgraad gaan van 1 op 1 in auditoria en klaslokalen. 

Voor de info over voorzorgsmaatregelen (hygiëne, mondmaskers...) wachten wij de beslissingen af van de overheid.

Blended onderwijs

Hoewel fysiek onderwijs altijd een belangrijke rol zal blijven spelen, zetten wij ook in op blended learning, de combinatie van on- én offline. Per opleiding gaan we op zoek naar de optimale mix. In je lesrooster zal je zien of je les online of op de campus doorgaat.

Meer info

Alle info over volgend academiejaar vind je terug op deze website. Wij passen deze pagina continu aan volgens de laatste info. Kom dus regelmatig eens een kijkje nemen. Zo weet je wat je kan verwachten!