Versoepelingen op campus

Terrasje doen op campus

De leukste versoepeling van het Overlegcomité is voor sommige de opening van de terrassen. Ook de horeca van de VUB opent zijn deuren. Vanaf 10 mei kan je na je les terug iets gaan drinken. Maximaal 4 personen zijn toegelaten aan een tafel. Respecteer hier ook steeds voldoende afstand.

Openingsuren

Bar Pilar

• Maandag tot vrijdag, 11u – 22u

• Uitzonderlijk ook op zaterdag 8 mei, zelfde uren

• Onder voorbehoud van de weersomstandigheden en voldoende klanten

Aanpassingen aan de openingsuren en cateringaanbod zullen worden gecommuniceerd via: facebook.com/brusselbarpilar en barpilar.be.

Opinio

• Vanaf 10 mei

• 10u30 – einde afhankelijk van weersomstandigheden en drukte, ten laatste 22u

Broodjes- en pastabar Bocadillo opent enkel voor de middagshift, tot 14u

’t Complex – sportcafé VUB

• Maandag tot vrijdag van 11 tot 22 uur

• Zodra er terug meer gesport kan worden de komende maanden, ook in het weekend

Evenementen op campus

Na heel lang wachten, kunnen we eindelijk goed nieuws brengen. Vanaf maandag 10 mei mogen on-campusstudentenactiviteiten en -evenementen opnieuw buiten georganiseerd worden, mits het volgen van de richtlijnen en toestemming van studentenwerking:

• Reserveer je gewenste buitenlocatie op campus via het aanvraagformulier voor lokalen. Facility Services reserveert je aanvraag, maar onder één voorwaarde: dat je een draaiboek indient waarvoor je groen licht krijgt van studentenwerking. De locatieaanvraag moet minstens 1 week op voorhand gebeuren.

Let op: de toegekende locaties op het lotingconvent moeten nog doorgegeven worden aan Facility Services.

• Dien je draaiboek voor je activiteit bij studentenwerking in via dit invulformulier. Dezelfde aanvraagtermijn geldt. Draaiboeken die via mail ingediend worden, worden niet behandeld!

Zodra je groen licht krijgt voor je draaiboek, zal ook je locatiereservering bevestigd worden door de Facility Services.

Alle informatie vinden jullie op de Sharepointsite Studentenleven en activiteiten.

Nog vragen? Contacteer studentenwerking@vub.be.