International Conference of Undergraduate Research (ICUR)

ICUR21: Jouw kans om studenten van 13 instellingen uit 5 continenten te ontmoeten!

Ben jij een 3e-jaars Bachelor student? Ben je betrokken bij onderzoek via je opleiding, departement, de voorbereiding van je MA, projecten waar je aan werkt, of via je BA-thesis? Doe dan mee met ICUR 21.

De 9e International Conference of Undergraduate Research vindt online plaats op 28-29 september 2021, en is jouw kans om betrokken te raken en je werk te presenteren. Eerdere deelnemers hebben gezegd hoe waardevol deze ervaring is geweest voor hun verdere studies en werkervaring na afstuderen. Je krijgt de kans om in contact te komen met medestudenten van 13 instellingen uit Singapore, Australië, Noord-Amerika, Europa en Afrika, door een korte presentatie te geven of een poster te presenteren.

Deelnemen?

Dien nu je samenvatting van 250 woorden in (vóór 2 juni 2021). Op de EUTOPIA-website vind je informatie over het schrijven van een samenvatting en meer informatie over het evenement zelf.