Studentenraadsverkiezingen: Op wie stem jij?

Vanaf maandag 26 april t.e.m 2 mei kan je stemmen op jouw 20 favoriete kandidaten. Op welke kandidaat moet ik stemmen? Hier zijn 3 tips:

1. VERGELIJK DE STANDPUNTEN VAN DE KANDIDATEN

Lees hier de standpunten van de kandidaten. Deel je dezelfde mening? Of net niet?

2. BEKIJK DE STEMWIJZER

"Is een betere spreiding van de examens belangrijker dan een lange blokperiode?" Studentenblad, De Moeial, legde de kandidaten uiteenlopende stellingen voor. Bekijk de interactieve Stemwijzer en krijg meer inzicht in de standpunten van de kandidaten.

3. VOLG DE VERKIEZINGEN OP DE VOET

Volg de Facebookpagina en de Instagrampagina van de Studentenraad om op de hoogte te blijven van de verkiezingen.

BRENG JE STEM UIT EN WIN!

Door te stemmen maak je automatisch kans op één van deze prachtige prijzen: een uniek verblijf in de natuur van Slow Cabins, een fietstocht met een in de puntjes verzorgde picknick, een week gratis eten in de resto… en meer!

>>> STEM NU <<<

Win