Wat als je examenresultaten tegenvallen?

Studenten bij wie de examenresultaten tegenvielen, worden uitgenodigd om (anoniem*) deel te nemen aan een live Q&A-sessie. Tijdens zo een sessie is het de bedoeling om studenten te informeren over de studievoortgangsregels van de VUB en samen met hen te zoeken naar een manier om hun resultaten te verbeteren.

Concreet gaat het om eerstejaarsstudenten in een (verkorte) bachelor, schakel- of voorbereidingsprogramma die minder dan 60% van hun opgenomen studiepunten in het eerste semester behaalden.

*Deelnemen aan de chat is anoniem, je naam verschijnt niet in de chat.

Maak een afspraak

Om een Q&A sessie te volgen, klik je op de Teams-link op het aangegeven tijdstip en log je in met je VUB-account.

Studenten Faculteit ES, LW, LK, RC, PE en IR:

Studenten Faculteit GF:

Studenten Faculteit WE worden in de loop van de eerste lesweek van het tweede semester geïnformeerd tijdens een hoor- of werkcollege en ontvangen hiernaast individueel een e-mail met verdere informatie.

Studiebegeleiding zorgt voor je!

Heb je nood aan een goed gesprek? Studiebegeleiding kan je het hele jaar door bereiken. Contacteer je studiebegeleider.