One Million Step Challenge

Beweeg je eigenlijk wel genoeg? Zit je urenlang achter je bureau? Doe dan mee aan de One Million Step Challenge!

One Million Step Challenge

Met een virtueel team van 4 studenten probeer je om gedurende de laatste 4 weken van 2020, 1 miljoen stappen te halen. Ga je hardlopen, breng je een bezoek aan de supermarkt of ben je aan het stofzuigen? Alle stappen tellen mee voor de score van je team.

Startdatum

De challenge start op 3 december, maar inschrijven of aansluiten bij een team kan ook nog na de startdatum. Registreer je hier en daag je vrienden uit!

Prijzenpot

En zeg nu zelf, wat is een challenge zonder beloning? De leukste prijs is natuurlijk dat je nu al een 'goede voornemens'-basis legt voor 2021, maar in januari zullen er via een tombola ook prijzen toegekend worden aan teams die erin geslaagd zijn om tijdens de maand december 1 miljoen stappen te zetten.

Als kers op de taart belooft de afdeling Beweging en Sport om voor elk VUB-team dat slaagt in deze challenge, €100 te storten naar
 het Caroline Pauwels Noodfonds voor studenten.

Schrijf je in

Sprokkel je team bij elkaar en schrijf je in met de code "KM4Studentensport". Move together and Feel better!