UDC Career Award 2020 & panelgesprek

De VUB International Relations office lanceert de University Development Cooperation (UDC) career award.

Het evenement, dat plaatsvindt op 3 december van 16.00-18.00 uur, is nieuw en zal om het jaar plaatsvinden. Elke prijsuitreiking wordt voorafgegaan door een panelgesprek over een onderwerp dat verband houdt met duurzame ontwikkeling.

Het panelgesprek zal zich richten op het 'dekoloniseren van het curriculum' van 16.00-17.30 uur, met panelleden van UCOS, Eramsushogeschool Brussel, University of Westminster (UK), en Mbarara University of Science & Technology (Uganda). De moderator is Stefaan Smis van de VUB.

Na het panelgesprek zal de prijsuitreiking van 17.30-18.00 uur plaatsvinden. De allereerste UDC Career Award zal worden uitgereikt aan een van de VUB's iconische professoren.

Het event zal online plaatsvinden, via TEAMS. De link naar het live-event wordt de dag voordien verstuurd naar iedereen die zich inschrijft.

Meer informatie vind je online. Je kunt je hier inschrijven. Het event zal in het Engels zijn.