logo
Portal for

U bent hier

Helpdesk Studietrajectbegeleiding

Zit je met vragen rond je individueel studietraject terecht? Dan kan je terecht bij Studietrajectbegeleiding! Vanaf deze week (14/9) kan je gebruik maken van de helpdesk van Studietrajectbegeleiding. Zij geven je deskundige en individuele begeleiding rond de volgende topics:

=> Bachelor/ schakel/ voorbereidingsprogramma combineren met de master? 
=> En hoe breng ik dit administratief in orde?
=> Hoe stel ik mijn individueel studietraject samen?
=> Overstappen vanuit andere opleiding/instelling: hoe vraag ik vrijstellingen aan?
=> Ik wil graag een uitzondering aanvragen op mijn individueel studietraject! 
=> Waar kan ik mijn punten raadplegen?
=> Ik begrijp mijn proclamatiecode niet goed, kan ik nog verder studeren aan de VUB?

Maak een afspraak met de digitale helpdesk!