Studieplekken en examenplekken

Nog op zoek naar een studieplek voor tijdens de herexamens? Wij hebben hieronder enkele studieplekken opgesomd. Check ook zeker welke studieplekken jouw eigen gemeente aanbiedt! Studenten die een rustige examenplaats op de campus nodig hebben kunnen dit hieronder aanvragen.

Brik- studieruimte – Brussel centrum

Thuis studeren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Maar in deze tijden is het wel de beste en veiligste optie! Ben je nog op zoek naar een studieplek voor tijdens de herexamens? Dan kan je vanaf 10 augustus opnieuw een studieplek aanvragen bij Brik. Vraag nu een plekje aan via de website van Brik.

Universiteitsbibliotheek Etterbeek

Je hebt thuis geen rustige studieplek? Dan kan je terecht in de bibliotheek van Etterbeek voor corona-safe studeerplekken.

Belangrijk! Als je studeert op de campus ben je VERPLICHT om een mondmasker dragen.

Examenplek op de campus

De plaatsen zijn zeer beperkt (omwille van de voorzorgsmaatregelen). We werken daarom met een selectiesysteem met motivering. De beschikbare studeerplekjes worden verdeeld onder de studenten die er echt het meeste nood aan hebben:

• Je hebt geen rustige examenplek thuis

• Je hebt socio-emotionele en/of familiale problemen

• Je hebt psychiatrische en/of medische aandoeningen

•  Je hebt geen stabiele intenetverbinding

• Je hebt ernstige privacy-bezwaren

• Je hebt geen specifieke software voorhanden

Je aanvraag doe je voor 10 augustus via dit online formulier. We proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.