logo
Portal for

U bent hier

Online workshop - Afgestudeerd! Wat nu?

Dit is een nieuwe fase in jouw leven. Je twijfelt tussen verder studeren of toch al de stap naar de arbeidsmarkt te zetten? Misschien ben je wel al aan het solliciteren maar kan je nog enkele praktische tips gebruiken. 

Dan is deze canvascursus ‘Bijna jouw bachelor of master op zak’ misschien wel iets voor jou? In deze cursus behandelen we verschillende relevante topics. Het is mogelijk om elke module van begin tot einde te lezen of te springen naar de module die je nu het meest aanspreekt. De bedoeling van deze cursus is dat we je op weg willen helpen in de periode na afstuderen.

Het is uiteraard mogelijk om met ons contact op te nemen als je nog met vragen zit. Onze contactmogelijkheden vind je hier.

We wensen je alvast een fijne zomervakantie!