Beslissingen examenperiode juni

Update 08 April 2020:

VUB heeft twee artikelen in het Centrale Onderwijs- en Examenregeling gewijzigd.

1) Het is toegestaan voor studenten om zich uit te schrijven voor hun masterproef tot 3 juni 2020 indien ze toestemming krijgen van de decaan van hun faculteit. Volg de stappen op deze pagina om toestemming te vragen aan jouw decaan.

2) Het zal mogelijk zijn om examens te organiseren op Pinkstermaandag 1 juni 2020 ook al is dit een wettelijke feestdag.

Klik hier voor het Centraal Onderwijs- en Examenreglement.

Update 01 April 2020:

De examens vinden plaats in de periode van 1 juni tot en met 3 juli. Voorlopig zijn de examendagen van maandag tot zaterdag, maar de dagen en tijdstippen zullen we verder bepalen in overleg met de studenten zelf. De concrete examenroosters communiceren we later, zodat overleg met o.a. de studentenvertegenwoordigers van je opleiding mogelijk is.

Om de regels rond social distancing te blijven garanderen, kunnen schriftelijke examens ook plaatsvinden buiten de campus. Ook daarover communiceren we zodra er meer duidelijkheid is over de locaties. Tussen examens voorzien we telkens de nodige tijd om de zaal te ontsmetten en jullie veiligheid te garanderen.

Voor studenten die in het buitenland verblijven of in quarantaine zitten tijdens de examens, voorzien we in de mate van het mogelijke een alternatief examen. Hiervoor is de faculteit je aanspreekpunt.

Is er iets niet duidelijk of heb klachten over lessen en/of de examenregeling? Dan kan je terecht bij de ombudspersoon van je faculteit en/of op het facultaire e-mailadres. De contactgegevens vind je op student.vub.be.

We wensen alle studenten veel succes in een uitdagende periode en communiceren over de verdere details zodra we daarover beschikken.