logo
Portal for

U bent hier

Bekendmaking studentenraadsverkiezingen 2020

De studentenraad wisselt elk academiejaar. Daarom houden we na de lentevakantie een verkiezingsweek. Van 27 april tot en met 4 mei kiezen alle VUB-studenten hun studentenvertegenwoordigers.

Als studentenvertegenwoordiger krijg je de kans mee te werken aan het bestuur van je universiteit. Je hebt inspraak in het beleid en verdedigt op democratische wijze de belangen van je medestudenten. Wil je zelf je de belangen van je medestudenten verdedigen? Wil jij inspraak in de planning van de examens? Heb je een origineel idee over hoe de campus er moet uitzien? Of wil je je mening kwijt over studiekosten voor studenten? Stel je dan kandidaat vanaf 24 februari!

Raadpleeg alle info over de verkiezing en de kandidaatstelling.