Goed gestart? Of toch niet?

Studenten bij wie de examenresultaten tegenvielen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan een studievoortgangsgesprek. Concreet gaat het om eerstejaarsstudenten in een (verkorte) bachelor, schakel- of voorbereidingsprogramma die minder dan 60% van hun opgenomen studiepunten in het eerste semester behaalden.

Tijdens een studievoortgangsgesprek is het de bedoeling om studenten persoonlijk te begeleiden en samen met hen te zoeken naar een manier om hun resultaten te verbeteren. Dit kan zijn door een individuele studiebegeleiding, een wijziging in het studieprogramma, deelname aan de workshops of door een heroriëntering.

Maak een afspraak

Deelnemen aan zo’n gesprek kan van 10 februari tot en met 2 maart 2020. Studenten kunnen terecht bij hun eigen studieb(traject)begeleider of een afspraak maken via de link deze link.

Ook na 2 maart blijven studenten welkom voor een gesprek. De Studiebegeleiding is het hele jaar door beschikbaar.