Hoe voel jij je aan de Vrije Universiteit Brussel?

Beste student

We willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan een welzijnsbevraging. In deze bevraging peilen we naar jouw welzijn als student aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). De resultaten uit deze bevraging zullen gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden (wetenschappelijke publicaties) én voor het opstellen van beleidsvoorstellen.

De bevraging bevat gegevens die mogelijks als gevoelig kunnen worden beschouwd. We vragen je om verschillende vragen te beantwoorden die peilen naar stressbeleving en jouw studentbeleving aan de VUB, alsook elementen van fysieke gezondheid, zoals voeding, beweeg- en sedentair gedrag en andere levensstijlfactoren.

Meer informatie over het onderzoek kan je hier terugvinden.

Verder willen we je nog op de volgende punten wijzen:

Jouw deelname is vrijwillig: er kan op geen enkele manier sprake zijn van dwang. Het is mogelijk om de vragenlijst in fases in te vullen. Als je tijdens het invullen van de bevraging wil stoppen kan dat, jouw gegevens worden na elke fase opgeslagen. Je kan je gegevens na het invullen nog steeds laten wissen via johanna.jacobs@vub.be of dpo@vub.be.

De gegevens die in het kader van jouw deelname worden verzameld, zijn vertrouwelijk. Bij de publicatie van de resultaten is jouw anonimiteit verzekerd.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 30 minuten duren.

Heb je na het invullen van deze vragenlijst enkele bezorgdheden waarover je graag met iemand wil praten? Dan kan je elke werkdag van 9u tot 17u terecht in het contactpunt van Studiebegeleiding, bellen naar 02 629 23 06 of een e-mail sturen naar begeleiding@vub.be.

We geven je tenslotte nog even mee dat je maximaal twee herinneringsmails i.v.m. dit onderzoek kan verwachten. Deze worden enkel gestuurd indien je de vragenlijst nog niet hebt ingevuld.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw tijd en inzet!

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN