logo
Portal for

U bent hier

Studies in de USA?

Op 11 december 2019 van 12:00 tot 14:00 organiseren de VUB International Relations office (IRMO) en het VUB R&D departement een info sessie met de Belgian American Educational Foundation (BAEF) en de Commision for Education Exchange between the United States, Belgium and Luxembourg (Fulbright). 

Beiden zijn voor studenten, onderzoekers en docenten met de Belgische (en/of Luxemburgische) nationaliteit. Belangrijk voor studenten: je moet de Belgische nationaliteit hebben en op het moment dat de Fellowship ingaat, een Bachelor diploma hebben. 

De info sessie geeft toelichting omtrent studiebeurzen voor master's, PhD's, maar ook rond onderzoeksbeurzen voor Master's, PhD's en Post-Doc's. Er wordt informatie gegeven over de timeline voor applicaties, welke documenten nodig zijn, etc.

Er zal een sandwich lunch voorzien zijn. De info sessie is gratis, maar inschrijven wordt gevraagd om voldoende eten te voorzien voor iedereen.

  • Welcome Professor Romain Meeusen, Vice-Rector Internationalisation
  • Presentation BAEF opportunities by Mrs Marie-Claude Hayoit and Mr Thomas Simon
  • Testimonial BAEF alumnus/alumna
  • Presentation Fulbright opportunities by Mr Sonny Willems
  • Testimonial Fulbright alumnus/alumna
  • Q&A and closing remarks by Research & Grant officer, R&D. 

Wanneer: woensdag 11 december 2019, 12:00-14:00

Waar: D2.18 (NIEUWE LOCATIE!)

=> Registratie (klik om te registeren)