Hoe voel jij je aan de VUB?

Vanuit de VUB vinden we het belangrijk dat elke student zich goed voelt en zijn we steeds op zoek naar manieren om studenten sterker te maken voor de uitdagingen binnen de studies en in het leven.

We willen daarom alle studenten graag uitnodigen om deel te nemen aan een welzijnsbevraging. Alle studenten ontvangen deze bevraging via e-mail vanaf maandag 25 november en hebben de mogelijkheid om deze in te vullen tot en met vrijdag 13 december.

In deze bevraging peilen we specifiek naar het welzijn als student aan de Vrije Universiteit Brussel. De resultaten uit deze bevraging gebruiken we voor onderzoeksdoeleinden (wetenschappelijke publicaties) én voor het opstellen van beleidsvoorstellen.

We zijn hierbij benieuwd naar de stress- en studentbeleving aan de VUB, maar we peilen ook naar elementen van fysieke gezondheid, zoals voeding, beweeg- en sedentair gedrag en andere levensstijlfactoren.

Met vragen over het onderzoek kan je terecht bij Johanna Jacobs van Studiebegeleiding via johanna.jacobs@vub.be.