CALL OPEN: Financiering voor internationale activiteiten door VUB studenten

VUB International Relations Office lanceert een oproep tot internationaliseringsactiviteiten georganiseerd door VUB-studenten.

Het doel is om studenten financiering te bieden voor het organiseren van evenementen in verband met internationalisering. Dit betekent evenementen die,

=> de internationale geest van de VUB versterken
=> bijdragen aan het concept van een internationale campus
=> capaciteit opbouwen op basis van internationale en interculturele vaardigheden binnen de VUB-gemeenschap
=> bijdragen aan de mix van internationale en lokale studenten.

Er zijn twee soorten evenementen mogelijk: studenten organiseren evenementen om onze campussen echt internationaal te maken. Deze evenementen kunnen op zichzelf staan of een aanvulling zijn op andere activiteiten die door het VUB International Relations Office worden georganiseerd (bv. de Go Abroad Fair, de International Orientation Week, themadagen, etc.). Het tweede type evenement is het internationale ambassadeursprogramma waarbij studenten deelnemen aan structurele internationale studentenevenementen waar ze actief de VUB vertegenwoordigen.

Meer informatie over budgetten, toelatingsvoorwaarden, deadlines en hoe u zich kunt aanmelden vindt u in de bijgevoegde documenten (klik om te downloaden).

CHECK DE DEADLINE VOOR INDIENINGEN - er zijn vier deadlines voor het indienen van aanvragen:
- 22 november 2019
- 21 februari 2020