logo
Portal for

U bent hier

Speciale helpdesk voor vakkenregistratie

Tijdens de start van het academiejaar kan je op de campus langskomen bij een speciale helpdesk voor vakkenregistratie. Deze tijdelijke helpdesk biedt je individuele begeleiding bij je vakkenregistratie en een analyse van je (eventuele) probleem.

De helpdesk is bedoeld voor studenten die echt vastlopen bij de vakkenregistratie. Voordat je de helpdesk bezoekt wordt verwacht dat je zelf al één of meerdere pogingen hebt ondernomen om je vakken te registreren. Je kan daarbij gebruik maken van de stap-voor-stap handleiding en eventueel de online helpdesk voor vakkenregistratie raadplegen.

Lukt het echt niet om je vakken te registreren?
Bezoek de helpdesk vakkenregistratie op de campus en neem bij voorkeur je eigen laptop mee. Locaties en openingsuren bekijken >>>