Attest nodig? Vraag het aan per e-mail

Een extra inschrijvingsattest, een duplicaat studentenkaart, een formulier dat je moet laten invullen, … Om deze en andere attesten vlot te kunnen afleveren vraagt de Onderwijs-en Studentenadministratie om je attest-aanvraag tijdig in te dienen per e-mail.

Om zo spoedig mogelijk het attest te ontvangen dat je nodig hebt, stuur je een e-mail naar studentenadministratie@vub.be
! Houd rekening met een wachttijd van 4 werkdagen.

Vermeld in de e-mail:

• jouw voor-en achternaam (en studentennummer als je dat weet)

• welk attest je aanvraagt

• voor welke opleiding je het attest wilt

• in welke taal je het attest wilt: Nederlands of Engels

• op welk adres en/of e-mailadres je het attest wilt ontvangen

• Als je een formulier wilt laten invullen, stuur dit dan als bijlage mee in de mail.

Voordelen van attesten aanvragen per e-mail

• Je bent niet meer afhankelijk van de aanwezigheid van de handtekening bevoegde persoon bij de studentenadministratie.

• Je doet je aanvraag op een dag en tijd die jou schikt. Een verplaatsing naar de studentenadministratie is niet meer nodig.