Vraag je studietoelage aan voor 1 juni 2019

Heb je de studietoelage nog niet aangevraagd voor dit academiejaar? Wacht hier niet langer mee, want 1 juni 2019 is de uiterste datum om een studietoelage voor academiejaar 2018-2019 aan te vragen. Heeft de afdeling Studietoelagen voor jou automatisch een dossier gestart? Dan moet je dit ook vervolledigen ten laatste op 1 juni 2019.

Alle aanvragen en vooraf ingevulde formulieren die de afdeling Studietoelagen na 1 juni 2019 ontvangt, zijn te laat en worden niet meer behandeld.

De aanvraag van je studietoelage en het vervolledigen van je automatisch gestart dossier, doe je best online via www.studietoelagen.be. Dit kan met behulp van een federaal token of met een elektronische identiteitskaart en kaartlezer. Je kan de pc’s met kaartlezers van Studentenstatuut & studiefinanciering gebruiken om je aanvraag online in te dienen.

Wens je meer informatie over de aanvraag of wil je weten of je al dan niet in aanmerking komt voor een studietoelage van de Vlaamse overheid? Dan kan je steeds contact opnemen met één van de medewerkers van Studentenstatuut & studiefinanciering