Sportpret aan de VUB

De VUB biedt heel wat mogelijkheiden en faciliteiten om aan je conditie te werken. Een zware work-out of gewoon dolle pret, je vindt zeker jouw gading in het aanbod.

Er bestaat geen twijfel over dat VUB-studenten sportievelingen zijn. Eergisteren vond weer een geslaagde editie plaats van de Strong Student Fun Run. In Jette organiseert de Geneeskundige Kring vandaag de Student Kick-Out, waarin studenten het tegen elkaar opnemen in een beachvolleybaltornooi. En op 8 mei nemen de studentenkringen het tegen elkaar op in de befaamde 12-urenloopNaast de wedstrijd zullen er ook tal van nevenactiviteiten aanwezig zijn, dus loop zeker eens langs.

Sinds kort staat er een beweegbank op de campus in Jette. Wil of moet jij dringend meer bewegen? Dan geeft IPster Lorine jou met veel plezier een duwtje in de rug. Benieuwd wat IPpen is? Beweeg dan snel naar www.ipitup.be én kom op donderdagen 9, 16 en 23 mei van 12-14u (niet op 9/5) en van 17-19 u langs op één van de gratis initatiesessies aan de beweegbank op de Brussels Health Campus!

En goed nieuws: tijdens de blok komt de pingpongtafel opnieuw naar gebouw D op campus Etterbeek! Ruil je studentenkaart in bij het Infopunt Studenten en speel de stress even weg.