Participeer via VUB Engage

VUB Engage (voormalig VOX.VUB) moedigt studenten aan om te participeren in projecten en zelf ideeën te lanceren. Elk project stelt een concreet initiatief voor, waarbij jij actief kan deelnemen aan het debat.

Een van de projecten is Hack the Campus. Als je 5000€ zou krijgen om onze campussen in Etterbeek of Jette aangenamer en leuker te maken, wat zou jouw idee dan zijn? VUB stelt deze vraag aan al haar medewerkers en studenten én zal in 2019 één projectvoorstel ook effectief helpen realiseren. Vind jij ook dat onze campussen beter, mooier, gezelliger, aangenamer of leuker kunnen? Lanceer dan je idee!

Ook het debat over de ijkingsproeven vraagt om jouw inspraak. Moeten ze bindend worden, of ook buiten de faculteit Ingenieurswetenschappen worden georganiseerd? Laat je horen en de Studentenraad neemt je input mee naar het debat op 10 december.

Je hebt via je VUB-mailadres meteen toegang tot VUB Engage en hoeft dus geen apart account meer te maken, zoals het geval was met voorganger VOX.VUB.