Massablok tijdens de cross

Op zondag 6 januari vindt een cyclocross plaats op onze Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus in Etterbeek: de Brussels Universities Cyclocross.
Dat brengt onvermijdelijk ook wat overlast met zich mee, maar de VUB doet er alles aan om die voor jullie zoveel mogelijk te beperken.

We zorgen voor 2 extra bloklocaties, zodat jullie ook tijdens het weekend van 5 en 6 januari rustig kunnen studeren. De deuren van het Huis van het Hout (Vrijwilligerslaan 2 in Oudergem) en de Usquare (Fritz Toussaintstraat 8 in Elsene) staan dan voor jullie open. Daarmee creëren we 700 rustige blokplekken die de verloren ruimte van dat weekend opvangen. Allebei op wandelafstand van de VUB. Neem zeker je studentenkaart mee voor deze locaties.

Voor een volledig overzicht van alle bloklocaties en openingsuren kan je hier terecht.

Neem zeker ook een kijkje op de VUB-crosswebsite voor meer praktische informatie over de cross en waar elke VUB-student een gratis inkomticket kan afhalen.