VUB Skireizen 2019

Ook dit academiejaar kun je als VUB-student op skivakantie tijdens de lesvrije week van 1 tot 10 februari 2019.

Of je nu een expert bent die op zoek gaat naar de steilste zwarte pistes of net een beginner die deze fantastische sport graag onder de knie krijgt op een mooie blauwe piste, een VUB skireis is zeker de moeite waard. Je smeedt er nieuwe vriendschappen, komt misschien wel een fantastisch nieuw lief tegen en feest er als de beesten met de verenigingen!

Een aantal van die verenigingen organiseren samen een skireis. Enerzijds kun je samen met $OLVAY, VRG, MESACOSA en KEPS naar Risoul dat samen met Vars een van de grootste skigebieden van de Zuidelijke Alpen vormt en anderzijds kun je met Polytechnische en de Geneeskundige Kring naar Nendaz in het hart van de prachtige 4 Vallées.

Geen betere manier om die opbouw van stress door studieplanningen en examens samen met jouw lotgenoten/collega-studenten weg te spoelen als op de piste en tijdens de legendarische après-ski feestjes!

Wacht niet te lang met inschrijven want de vraag naar deze reizen zou het aanbod weleens snel kunnen overstijgen.

Wil je graag meer informatie over de twee reizen? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina’s:

Risoul met $OLVAY, VRG, MESACOSA en KEPS

Nendaz met de PK en de GK