VUB Studentenjobdatabank

Op zoek naar een studentenjob? Je vindt alle vacatures op de jobdatabank VUB. Doorzoek de databank aan de hand van verschillende selectiecriteria.

Een vacature gevonden die matcht met jouw profiel? Solliciteer door onderaan voor ‘apply for this job’ te kiezen. Geef enkele persoonlijke gegevens: je naam en voornaam, je studentennummer, je e-mailadres, de opleiding die je volgt en of je VUB-student bent.

Geef ook aan of je een PhD-student of een niet-EER-student bent: er gelden namelijk belangrijke voorwaarden om als doctoraatsstudent of niet-EER-student te werken.
Later word je gecontacteerd door een collega van de VUB-dienst waarvoor je hebt gesolliciteerd of ontvang je de contactgegevens van andere werkgevers.