UPDATE 26 sep 2018 - Nog problemen met vakkenregistratie?

Sommige studenten ervaren helaas nog moeilijkheden bij de vakkenregistratie. De aard van de foutmelding bepaalt waar je hulp kan krijgen. Lees onderstaande instructies dus goed. Begin niet zomaar te mailen.

** UPDATE 26 september 2018 **

- de foutmelding 'Het studiedeel is niet gepland' is verholpen
- Studenten van de faculteit LW BA SKAR (geen nieuwe studenten) / MA HIST / MA SKAR / MA Vertalen / MA TALK / MA Journalistiek raden we aan eerst deze informatie te bekijken >>>

De volgende "problemen" zijn geen problemen en kan je ZELF OPLOSSEN:

1. Je kan niet inloggen
  2. Je krijgt de link inschrijven op vakken niet

Voor échte fouten ga je naar HELPDESK VAKKENREGISTRATIE bij de inschrijvingen (Pleinlaan 9, -1, van 10 tot 16u). Mail hiervoor niet naar de studietrajectbegeleiders, zij kunnen je hier niet bij helpen. Momenteel zijn de volgende technische fouten bekend:

1. Het studiedeel is niet gepland ** UPDATE 26 september 2018: deze foutmelding is verholpen **
  2. Er moet een vereist gekoppeld studiedeel toegevoegd worden (WPO, ZELF, ...)

Enkel voor échte trajectmeldingen ga je naar de STUDIETRAJECTBEGELEIDER. Maak een afspraak of stuur een e-mail via hun contactpagina

1. Je voldoet niet aan de vereisten
  2. Je hebt het maximum aantal studiepunten overschreden

De deadline voor vakkenregistratie ligt pas op 15 oktober 2018. Er is dus nog tijd. Check eerst onze pagina met meest voorkomende foutmeldingen. Het is de snelste weg naar een oplossing.  Studenten rechten bekijken best ook eerst de pagina over hun programmwijzigingen.

** UPDATE 26 september 2018 **
Studenten

Als je echt niet weet waar naartoe, of je probleem staat er niet tussen, contacteer dan het Infopunt Studenten. Zij bekijken dan individueel wie je best contacteert.