logo
Portal for

U bent hier

Vakkenregistratie opgelost op 17 september

Sommige studenten ervaren moeilijkheden bij de vakkenregistratie. Op 17 september zullen deze van de baan zijn. Nieuwe eerstejaarsstudenten kunnen nu al langsgaan bij de inschrijvingen voor individuele hulp. Anderen wachten best nog even tot 17 september. De deadline voor vakkenregistratie ligt pas op 15 oktober.

 

Het technische issue heeft tot gevolg dat studenten:

  • niet al hun vakken zien en die dus niet kunnen registreren
  • codes en onderdelen zien i.p.v. vakken

Nieuwe eerstejaarsstudenten kunnen voor individuele hulp langsgaan bij de helpdesk vakkenregistratie (inschrijvingen, pleinlaan 9, 1050 Brussel, doorlopend van 10 tot 16u).

Anderen plannen hun vakkenregistratie best tussen de administratieve start van het nieuwe academiejaar, 17 september, en de deadline, 15 oktober. Wie tweede zittijd had, moest sowieso al wachten tot dan.