Verslag studentenraad 2 juli

Op 2 juli werd de verhoging van de huurtoelagen goedgekeurd, legde de studentenraad haar standpunt rond hervorming van de academische kalender voor en keurde de studentenraad de verderzetting en uitbreiding van Web Room Booking goed. Lees er nu alles over in het verslag van de studentenraad.

De studentenraad keurde op vrijdag 2 juli de verhoging van de huurtoelage toe. De huurtoelage neemt hierdoor vanaf academiejaar 2018-2019 toe met 10 euro per maand. Daarnaast verduidelijkte de studentenraad haar standpunt over de hervorming van de academische kalender. Voor dit standpunt baseerden de leden zich op feedback vanuit de studentengemeenschap.

Ten slotte studentenraad keurde de verderzetting en uitbreiding van het ‘Web Room Booking’ project goed. Het komende academiejaar zullen studenten opnieuw online lokalen kunnen reserveren voor hun informele studieactiviteiten. Dit zowel tijdens de les- als blokweken.

Wil je meer te weten komen over deze vergadering? Lees dan nu het verslag via de SharePoint van de studentenraad.