Beschikbaarheid puntenblad/ officiële punten

Zodra je puntenblad beschikbaar is in de Self Service Studenten ontvang je een e-mail op je VUB-account. In het onderstaande schema staat vanaf wanneer je deze e-mail kan verwachten.

! Een puntenblad komt alleen beschikbaar voor studenten die worden gedelibereerd. D.w.z. studenten die een studieprogramma volgen aan de VUB. Studenten die vakken volgen met een credit- of examencontract en gaststudenten kunnen enkel hun punten raadplegen.

Faculteit - e-mail te verwachten vanaf

Tips

• Geen paniek als je niet direct op de 'vanaf datum' een e-mail ontvangt! De mails worden verstuurd in batches, van 10u ’s ochtends tot 2u ’s nachts. Je ontvangt je e-mail dan de volgende dag.
  • Inloggen bij de Self Service Studenten doe je best vanaf een laptop of vaste computer.

Meer info over