logo
Portal for

U bent hier

Passa Porta zoekt jonge programmamakers

Zes mensen krijgen de kans om een reeks programma’s te bedenken en te realiseren. De programmamakers van het literatuurhuis staan hen daarin bij.
 
Geïnteresseerd? Stuur dan voor maandag 15 oktober je kandidatuur naar alyssa.saro@passaporta.be, met een cv, een korte motivatiebrief en graag ook al wat ideeën die jij zou willen ontwikkelen. Bijvoorbeeld namen van schrijvers die jij wilt uitnodigen, een presentatievorm die jij wilt testen, een originele kwestie die jou interesseert, enz. 
 
Als je hen kunt prikkelen, nodigt Passa Porta je uit voor een eerste samenkomst met de andere leden van de redactieraad en het programmateam op maandag 5 november van 18 tot 20u.
 
Vanaf november kun je dan met je collega-programmatoren starten met de uitwerking van je ideeën, om ze uiteindelijk te verwezenlijken in april 2019, op het podium van Passa Porta en/of online in het Passa Porta Magazine op de vernieuwde website van het literatuurhuis.