logo
Portal for

U bent hier

Denk mee na over de VUB-campus van morgen!

De Brussels Humanities, Science and Engineering Campus staat voor veel ruimtelijke, ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Om een duurzaam antwoord te bieden bouwt de VUB aan een strategisch ruimtelijk toekomstplan voor de campus.

 

Om een goed inzicht te krijgen in het reilen en zeilen op de campus gaan we op zoek naar ervaringsdeskundigen om samen de toekomstambities voor de campus scherp te stellen. Die ervaringsdeskundigen zoeken we op de campus en daarbuiten. Studenten, onderzoekers, docenten en werknemers die dagelijks de campus bevolken zijn welkom, maar ook professionals die de campus kennen in de brede Brusselse context. Het scherpstellen van ambities zal gebeuren in vier themaworkshops.

Ken de campus als je broekzak of werk je (zelfs als vrijwilliger) mee aan de omgeving, woon je hier of gebruik de campus als onderzoeksterrein of ontspanningsruimte? Fiets/sport/wandel/stress of ontspan je hier en zie je welke kansen er liggen?

Geef mee input wat de krachtlijnen van de campus moeten worden in de toekomst! Schrijf je nu in voor een themaworkshop die na aan het hart ligt of één waar je een visie rond hebt. De voertaal in de workshops is Nederlands. Maar wie maar zich makkelijker in Frans/Engels uitdrukt, kan ook meepraten en denken.


Vragen rond de workshops en het project kun je richten aan directeur.infra@vub.ac.be, trekker van dit traject. Dit plan voor de toekomst pakt ze aan in samenwerking met haar partners op de campus (kerngroep Duurzaamheid, STBE, gebouwencomissie…) én de Brusselse Bouwmeester. Jij en de vele campusbewoners houden mee de pen vast voor de toekomstplannen met de campusomgeving.

Neem hier een kijkje voor meer informatie en het registratieformulier.