Op zoek naar een studeer- of werkplek? Het studentenrestaurant ontvangt jullie graag!

Regelmatig krijgen we op de VUB vragen van studenten die op zoek zijn naar een plek voor groepswerken, vergaderingen, overlegmomenten, studeren, enzoverder. Velen onder hen vinden een plaats in de ruimtes van de bibliotheek, het SBC of de cafetaria, maar daar voegen we bij deze graag het VUB-restaurant in Etterbeek aan toe.

Het restaurant zelf opent om 11u30, maar is via de cafetaria toegankelijk vanaf 7u30.

Vanaf nu steken we 's ochtends onze lichten aan om jullie van harte welkom te heten tussen 7u30 en 11u30. We vragen jullie wel expliciet om het rustig te houden, de ruimtes proper achter te laten en de restaurantfunctie vanaf 11u30 niet te verstoren: maak dus zeker plaats voor je hongerige mede-VUB'ers.

Veel studeerplezier en tot binnenkort in het restaurant?