Wegwijs met de e-tools van de VUB

De VUB verwacht een grote zelfstandigheid van haar studenten. Het is dus belangrijk om zelf actief op zoek te gaan naar de info die je nodig hebt. Voor nieuwe generatiestudenten is dit misschien even aanpassen. Weet dat je steeds terecht kan bij Infopunt Studenten voor meer uitleg, of een antwoord op je vragen.

What's new?

Dit studentenportaal STUDENT.VUB en de lesrooster applicatie zijn nieuw. We weten intussen ook al dat vele studenten de mogelijkheden van Office 365 nog niet ten volle beseffen.  Good Old Pointcarré, de leeromgeving, en de SelfService Studenten zijn nog steeds dezelfde.

STUDENT.VUB als moederportaal

Op de homepage van dit studentenportaal vind je de rechtstreeks links naar de e-tools. Op onze ICT-pagina's vind je hen uitgelegd. Uiteraard vind je hier ook alle info over de studentendiensten en het campusleven op de VUB.

ONTDEK DE E-TOOLS VAN VUB