logo
Portal for

Computerlokalen gebouw L in Etterbeek

De faculteit stelt 7 computers met internetaansluiting ter beschikking. Op één van de computers staat SPSS geïnstalleerd.
Je vindt de computers in lokaal L219 op de 2e verdieping van gebouw L. Het lokaal is alle werkdagen open van 8u30 tot 16u30, maar je moet even op het secretariaat de sleutel komen vragen om het lokaal te openen.

Hou er rekening mee dat je via deze computers niet kan printen. Daarvoor zal je naar het Crazy Copy Center moeten gaan.

Computerlokalen buiten gebouw L

Ook in andere gebouwen in Etterbeek en in Jette zijn er mogelijkheden om computers te gebruiken en om te printen.

Sportfaciliteiten campus Etterbeek

Als LK-student kan je - enkel in het kader van het oefenen voor sportvakken of in functie van je masterproefonderzoek - gratis gebruik maken van de sportzalen-en terreinen van de sportdienst. Je moet deze altijd reserveren via het faculteitssecretariaat.  Probeer zo veel mogelijk met enkele studenten samen te reserveren. Je kan de zalen en terreinen enkel reserveren op momenten waar er geen andere activiteiten zijn geboekt.

Je kan de beschikbaarheid van de zalen en terreinen zelf online bekijken.

Kinezaal Jette

Als student kan je de kinezaal C.028 reserveren om te oefenen voor practica of in het kader van je masterproefonderzoek. Je contacteert hiervoor het faculteitssecretariaat.

Je kan de kinezalen enkel reserveren op momenten waar er geen andere activiteiten zijn geboekt. Je kan de beschikbaarheid van zaal zelf online bekijken: selecteer "Brussels Health Campus" en zoek op "kinezaal".

De kinezaal in Basic Fit kan niet gereserveerd worden door studenten.

Skilllab Jette

In Skillslab D in Jette staan 2 kinetafels die gebruikt kunnen worden om te oefenen. Je moet deze niet op voorhand reserveren, maar je moet hiervoor altijd eerst langs de medische bibliotheek in Jette om de sleutel te krijgen.

Kinetafels Etterbeek

In het labo biometrie op de 3e verdieping van gebouw L staan 2 kinetafels waarop je kan oefenen. Je kan de sleutel van het labo krijgen bij mevr. Inge Van Beneden (lokaal L302). Zij is aanwezig op elke werkdag buiten woensdag.

Anatomiezaal Jette

Als student kan je de anatomiezaal niet reserveren. Je mag namelijk niet in de anatomiezaal zonder begeleiding van een docent of assistent. Indien je graag extra wil oefenen in de anatomiezaal, neem je best contact op met de docent.

Les-of vergaderlokalen campus Etterbeek

Je kan online enkele leslokalen in gebouw D en vergaderlokalen in gebouw M reserveren via de Web Room Booking.

 

Camera's en statieven

Je kan -  enkel in functie van de lessen Bewegingsanalyse en Dans - een camera en statief lenen bij Mevr. Antonette Verhoef van de vakgroep BESW in lokaal L209. Je brengt ze daarna ook weer bij haar terug. Opgelet, zij is enkel in de voormiddag aanwezig.