Open Lab Summerschool

U-Square-site
Brussel
Summerschool

Na een jaar binnenzitten en dagdromen over mooiere tijden lonkt de vrijheid voorzichtig om de hoek. En waar beter die vrijheid vieren dan in onze prachtige hoofdstad! Brussel biedt haar inwoners enorm veel interessante projecten en activiteiten maar kent toch nog veel ruimtes die (nog) niet ten volste benut worden. De OpenLab.brussels Summerschool gaat aan de slag met die open ruimtes en heeft jouw creatieve bijdrage nodig!

Laat je niet misleiden door het woord ‘summerschool’. Dit project betekent niet dat je urenlang achter te schoolbanken zit weg te kwijnen. Het is een innovatief urban experiment waarbij deelenemers elkaar inspireren en leren samenwerken om aan de stad van de toekomst te bouwen. Je denkt creatief na over het opvullen van Brusselse transitieruimtes met het oog op het voorbereiden van een meer duurzame en inclusieve stad. Het programma bouwt zich langs heel uiteenlopende activiteiten: forum theater, VR-exeriences, chantier collectif, wandelen, bar talks, site-bezoeken, etc.

Deadline?

• De deadline voor registratie is 15 juli 2021.

• Deelname wordt tegen uiterlijk 15 augustus 2021 bevestigd.

Alle participanten ontvangen een certificaat van deelname. PhD-studenten (VUB) die deelnemen aan de GROEP sessies, kunnen hiervoor 2ECTS aanvragen.
Meer informatie over het programma en de organisatie van de zomerschool op onze webpagina.

Voor vragen over inhoud en/of praktische zaken kunt u contact met ons opnemen via info.cerl@vub.be.

Iets voor jou? Bezoek de website.