International Conference of Undergraduate Research (ICUR)

dinsdag, 28 september, 2021 - 12:00 to woensdag, 29 september, 2021 - 12:00
Zie website
University of Warwick (UK) en Monash University (Australië, Singapore)
Conferentie

De International Conference of Undergraduate Research (ICUR) is een jaarlijkse, online, tweedaagse conferentie die undergraduate onderzoek van over de hele wereld presenteert. Het wordt georganiseerd door de University of Warwick (UK) en Monash University (Australië, Singapore) met participatie van dertien instellingen over de hele wereld.

Het geeft bachelorstudenten de kans om een internationale conferentie mee te maken door deel te nemen aan sessies met andere universiteiten, en als partner binnen het EUTOPIA-netwerk komen VUB-studenten in aanmerking voor deelname.

Dit jaar vindt het evenement plaats online. Abstracts kunnen worden ingediend tot middernacht 2 juni 2021. Het event is in het Engels.

Meer informatie is online beschikbaar