Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Seeds of the Future 2020: campus toer + stage bij Huawei

dinsdag, 18 februari, 2020 - 12:30 to dinsdag, 18 februari, 2020 - 13:30
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
D2.14
campus toer en stagemogelijkheid

Net als in 2019 biedt Huawei Telecom aan 10 Belgische studenten van VUB, UGent, UCL, ULuxembourg and ULg een volledig betaalde 14-daagse stage aan in China op het hoofdkantoor van Huawei. De reis vindt plaats in juli 2020, vlucht, verblijf en maaltijden worden betaald door Huawei. De eerste week staat er een cursus Mandarijns op het programma, een kennismaking met de Chinese cultuur en worden een aantal bezienswaardigheden bezocht. Nadien volgt een stage van 1 week op het hoofdkantoor van Huawei in Shenzen (ICT Technologies & Solutions).

De actie is gericht op Belgische studenten van volgende richtingen:

• 2e BA + 3e BA Ingenieurswetenschappen
  • 2e BA + 3e BA Computerwetenschappen

Andere vereisten: Interesse in telecommunicatie en technologie, vlot Engels, interesse in China.

Meer info in de PDF (Download)

Tekst en uitleg volgen op de Huawei Campus Toer op 18 Februari 2020, van 12:30-13:30 in lokaal D2.14

Inschrijven is verplicht - zie hieronder het inschrijvingsformulier.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.