Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Kinderen en hun dromen: van Madurai tot Molenbeek

zaterdag, 15 februari, 2020 - 16:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
U-residence
Edukado
tom@edukado.be
www.edukado.be

Kwalitatief hoogstaand onderwijs: voor VUB-studenten klinkt het vanzelfsprekend. Voor vele kinderen, hoofdzakelijk in ontwikkelingslanden maar ook in België, is de toegang tot kwalitatief onderwijs echter beperkt. Hoe ervaren kansarme kinderen en hun leraars over de hele wereld het onderwijssysteem? En welke impact heeft het op de dromen van de kinderen? Op die vragen bieden we op het evenement "Kinderen en hun dromen: van Madurai tot Molenbeek" een antwoord.

Op het programma staat een boeiende namiddag waarin we kinderen aan het woord laten over hun dromen. In drie korte lezingen leggen experts vervolgens de link met onderwijs. We sluiten af met een feestelijke receptie met walking dinner, waarin we het glas heffen op Edukado's 10-jarig bestaan en herinneringen ophalen op de geslaagde projecten van de voorbije jaren.

Wanneer? Zaterdag 15 februari, 16u-...
Waar? U-residence, Campus Etterbeek
Prijs? Gratis, maar registratie is verplicht (via deze link)
Meer weten? Volg onze evenementpagina op Facebook.

"Kinderen en hun dromen: van Madurai tot Molenbeek" is een initiatief van Edukado, een organisatie die jaarlijks een groep VUB-studenten begeleidt bij de bouw van een schooltje in een ontwikkelingsland. Meer informatie op www.edukado.be.