Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Seeds for the Future 2019: Campus toer + stage bij Huawei

vrijdag, 22 maart, 2019 - 12:00 to vrijdag, 22 maart, 2019 - 13:30
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
campustoer + stagemogelijkheid

Ga naar de Huawei Campus toer op 22 Maart en maak kans op een 14-daagse stage trip naar China in het Huawei hoofdkwartier!

Net als in 2018 biedt Huawei Telecom aan 10 Belgische studenten van VUB, UGent, UCL, ULuxembourg and ULg een volledig betaalde 14-daagse stage aan in China op het hoofdkantoor van Huawei. De reis vindt plaats in juli 2019, vlucht, verblijf en maaltijden worden betaald door Huawei. De eerste week staat er een cursus Mandarijns op het programma, een kennismaking met de Chinese cultuur en worden een aantal bezienswaardigheden bezocht. Nadien volgt een stage van 1 week op het hoofdkantoor van Huawei in Shenzen (ICT Technologies & Solutions).

De actie is gericht op Belgische studenten van volgende richtingen:

• 2e BA + 3e BA Ingenieurswetenschappen
  • 2e BA + 3e BA Computerwetenschappen

Andere vereisten: Interesse in telecommunicatie en technologie, vlot Engels, interesse in China.

Tekst en uitleg volgen op de Huawei Campus Toer op 22 Maart 2019, van 12:00-13:30 in lokaal D2.15

Meer info in de PDF hieronder. Inschrijven is verplicht - zie hieronder het inschrijvingsformulier.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.